the Burnin Burritos

The Burnin’ Burritos spelen ‘Mexicana’, ofwel Mexicaans-Amerikaanse rootsmuziek. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, theatraal, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De zon brandt. De hete woestijnwind geselt. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg. Beluister snel onze muziekfragmenten.

Zoek je een volstrekt unieke feelgood-band voor je feest, opening, cafe of festival? Boek ons zo snel mogelijk (zie onder). Durf je het aan?

 

Lost on the Road to Mexico

In hun derde theaterprogramma, op 3 november in De Nieuwe KHL, (16-18 uur) vervolgen The Burnin’ Burritos en dichter Ronald M. Offerman hun muzikale roadtrip, met nieuwe Mexicaans-Amerikaanse liedjes en gedichten. De Burritos dwalen door verlaten woestijnlandschappen en gevaarlijke steden, en doen verlopen Mexicaanse cantina’s aan. En passant vieren ze de Dia de los Muertos, de dag dat de zielen van de doden voor even naar de aarde terugkeren…Ronald Offerman dicht met de nodige zelfspot over liefde en verlies en hoe je daar ook heel goed in kunt verdwalen. Je kunt na de voorstelling Mexicaans eten in de Nieuwe KHL. Reserveren: 

info(_AT_)denieuwekhl.nl
 of tel. 020-7791 575!

CONTACT

 Neem voor boekingen of buitenissige voorstellen vooral contact met ons op: > mail
Juanito Gonzalez
06-25030576
Francisco Gonzalez
06-52679395Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale optredens en andere ontwikkelingen rondom The Burnin’ Burritos?
Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief!

Website door Studio WW15. Fotografie door o.a. Steve Geelhoed, Joyce Smit, Caroline Stravers en onszelf.

> Disclaimer
> Privacyverklaring

pijlinrondje

Login

ON THE ROAD TO MEXICO