the Burnin Burritos

The Burnin’ Burritos spelen ‘Mexicana’, ofwel Mexicaans-Amerikaanse rootsmuziek. Grotendeels Spaanstalig, uiterst dansbaar, theatraal, sentimenteel, brutaal en met een flinke dosis humor. De zon brandt. De hete woestijnwind geselt. De cantina, de cactus en de ratelslang zijn nooit ver weg. Beluister snel onze muziekfragmenten.

Zoek je een volstrekt unieke feelgood-band voor je feest, opening, cafe of festival? Boek ons zo snel mogelijk (zie onder). Durf je het aan?

 

Lost on the Road to Mexico

In hun derde theaterprogramma Lost on the Road to Mexico vervolgen The Burnin’ Burritos hun muzikale roadtrip door Mexico en Texas met nieuwe Mexicaans-Amerikaanse liedjes en gedichten over de liefde. De Burritos dwalen verder door verlaten woestijnlandschappen en duistere steden, waar ze verlopen Mexicaanse cantina’s aandoen en gevaarlijke vrouwen ontmoeten. En passant vieren ze de Dia de los Muertos, de Mexicaanse dag van de doden, de dag dat de zielen van de doden voor even naar de aarde terugkeren. 

CONTACT

 Neem voor boekingen of buitenissige voorstellen vooral contact met ons op: > mail
Juanito Gonzalez
06-25030576
Francisco Gonzalez
06-52679395Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale optredens en andere ontwikkelingen rondom The Burnin’ Burritos?
Abonneer je dan hier op onze nieuwsbrief!

Website door Studio WW15. Fotografie door o.a. Steve Geelhoed, Joyce Smit, Caroline Stravers en onszelf.

> Disclaimer
> Privacyverklaring

pijlinrondje

Login

ON THE ROAD TO MEXICO